اصول مهم تنظیم قرارداد پیمانکاری
به طور کلی، قرارداد پیمانکاری به صورت کتبی در چند ماده تنظیم میشود و برای لازمالاجرا شدن باید به امضاء طرفین قرارداد پیمانکاری برسد. تنظیم قرارداد پیمانکاری دارای اصول خاصی است که این دسته از قراردادها در وضعیت متمایزی از سایر قراردادها قرار میدهد. در ادامه مطلب «اصول تنظیم قراردادهای پیمانکاری» به معرفی و بررسی این اصول میپردازیم.
جهت مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری با شمارههای روبهرو تماس حاصل فرمایید: 09124970000 – 02188403166
راه های ارتباطی جهت مشاوره
راه های ارتباطی جهت مشاوره با بهترین وکیل ها به شرح زیر می باشد:
اینستاگرام: vakilsite@
تلگرام: vakil |@vekalat@
عنوان قرارداد
منظور از عنوان قرارداد همان اسمی است که برای قرارداد انتخاب میشود. نکته حائز اهمیت در خصوص عنوان قرارداد این است که نام انتخابی برای قرارداد باید با مفاد آن منطبق باشد. لیکن چنانچه عنوان انتخابی برای قرارداد با مفاد آن انطباق نداشته باشد، ملاک قضاوت برای تعیین نوع قرارداد و آثار آن، مفاد آن است. چرا که با توجه به مفاد قرارداد، قصد واقعی و عملکرد طرفین است نه صرف یک عنوان. برخی از این عناوین عبارتند از: قراردادهای طراحی، تدارکات و ساخت –قرارداد کلید در دست- قرارداد تدارک و ساخت و قرارداد پیمان مدیریت.
طرفین قرارداد پیمانکاری
یک قرارداد پیمانکاری، گاه دوجانبه و گاه چند جانبه است. بنابراین به منظور ایجاد و استقرار تعهد بر ذمه طرفهای قرارداد بایستی مسئولیتهای قراردادی هر یک از آنها به وضوح و به طور دقیق تعیین و مشخص شود. چنانچه:
الف) طرفین قرارداد، اشخاص حقیقی باشند: باید مشخصات شناسنامه، کارت ملی و آدرس آنان در قرارداد ذکر شود و همین اندازه کفایت میکند.
ب) یک طرف قرارداد یا تمام طرفهای آن از اشخاص حقوقی مثلاً شرکتهای تجاری باشند، شخص حقوقی باید بر اساس قانون دارای شخصیت حقوقی مستقل از اعضای خود و دارای صلاحیت امضای قرارداد و ایجاد تعهد باشد.
مشاهده پست مشابه : بهترین شرکت سئو چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟